![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 8 Dołączył: 25.02.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Ostatnio skończyłem projekt strony i zamierzam go teraz pociąć. Niestety, jak to bardzo często bywa - napotkałem na problem. Mam nadzieję, że ktoś z Was mi pomoże. Schemat kompozycji strony: ![]() Chciałbym aby do okienka z treścią (Flash) ładowały się pliki txt, które dodatkowo mogłyby być opatrzone kodem PHP. Druga rzecz (kompletnie nie mam pojęcia jak to zrobić), czy mając menu oparte tylko i wyłącznie na HTMLu mogę za jego pomocą wywoływać, aby odpowiednie podstrony ładowały się do okienka z treścią. Zupełnie nie wiem w jaki sposób rozplanować działanie strony, dlatego też prosiłbym Was o jakąś pomoc. Z góry dziękuję i pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 1 Dołączył: 15.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprubuj we frame'sach zrobic ale tu juz przestarzala technologia z tego co wiem.
ewentualnie <iframe> lub <object> ostatecznie kazda podstronastrona (cala) ładuje sie od nowa w calym oknie Ten post edytował qwaq 22.06.2007, 09:37:49 -------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
Życie jest jak papier toaletowy-długie, szare i do dupy, ale na szczęście czasem pachnie rumiankiem wynajmę mieszkanie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 8 Dołączył: 25.02.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 19:46 |