![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tutaj dodaje 2 wartości tylko
w czym polega problem, mam stronkę na której wyświetlam sobie zawartość tabeli z BD później na tej samej stronie mam jedno pole textowe które chce zapisać w tej samej tabeli. Mam skrypcik który ma dodać wartośc pola test do tabeli spis, a jeżeli się to uda UPDATE wartości cz1. Sypie cały czas ostatnim echem gdzie popełniam błąd ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten Twój kod ma wiele do życzenia ale to co innego...
tak gdzie robisz update masz: Cytat if($ins) { $zapytanie1 = "UPDATE spis SET cz1 = '$cz1' WHERE id=$id"; co $ins - nie wiadomos skad sie bierze, ja nie znalazlem ale moglem przeoczyc Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pozatym pomieszałem postem pobieram $info a do bazy zapisuje $data w polu data ale nawet jak poprawiłem tego ins na sql i te zmienne i pola to tez nei działa ;/
Ten post edytował wojtekwro 21.06.2007, 10:45:20 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 6 Dołączył: 27.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Linia nr 45 pierwszego pliku
Domyślną metodą wysyłania danych formularza jest GET. Zmień ją na:
-------------------- Prawo Wylera:
Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:14 |