![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 11 Dołączył: 12.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Słuchajcie da się zrobić tak ze jestem na dole dlugiego dokumentu, nie widze gory strony i po kliknieciu na link do tej samej podstrony na ktorej jestem odświerzy zawartości a następnie przeniesie do tej linijki gdzie bylem? Ten post edytował Lombi 20.06.2007, 19:53:08 -------------------- znowu pomyliłem dwukropek ze średnikiem i starciłem pół dnia na szukanie błędu :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 8.02.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
W przeglądarkach jest taka opcja, bez kombinowania z js
![]() A może by skorzystać np. z takiego czegoś? Kod <div id="jakis_paragraf">jakas tresc</div> I powracać do tego: index.html#jakis_paragraf -------------------- Jabber/E-Mail: dominiksokal[at]gmail.com | GG: #3795571
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 11 Dołączył: 12.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cholercia ale mam zaćmy czasem... przecież używałem tego juz kilka razy :-(
DZIĘKI SOKAL ![]() -------------------- znowu pomyliłem dwukropek ze średnikiem i starciłem pół dnia na szukanie błędu :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:01 |