![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Dzisiał stała się dziwna rzecz, muszę ją opsac na forum może pomożecie mi ją zrozumieć... Mianowicie ściągłem index.php z serwera zaedytowałem go i praktycznie nic nie zmieniłem... po czym gdy go wgrałem spowrotem stronka się rozleciała i co najdizewniejsze w tej historie calutki index łącznie z PHP byłem napisane w ŹRÓDLE STRONY!! i oczywiście nie interpretowany... spotkał ktoś się może z takiego typu błędem? -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak
jak edytowałeś, to pewnie usunąłeś '?>' i być może masz coś takiego:
-------------------- // ...
Co nieco o mnie ;) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
aj no bez przesady. Takiego typu błedów to ja już nie robię :]
Wydaje mi się że to mógłbyć błąd ustawień na serwerze -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak to się rozsypała? jasnowidzów na forum nie ma, dopóki nie powiesz co za błędy wypluwa, nie pokażasz kodu i tak dalej raczej nikt Ci nie pomoże.
Ten post edytował fiszol 20.06.2007, 09:13:49 -------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze kodowanie zmieniles? czym edytowałeś notatnikiem?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4.07.2025 - 10:22 |