![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Mając pętle
framgent
Chciałbym aby został pokazany tylko raz, jako że jest to top tabelki. Jednakże musi on się pojawić tylko w tedy gdy zachodzi 1 warunek, jeżeli nie zachodzi to wogóle ma być zniknięty. Zastnawiam się czy jest jakiś sposób aby coś było wykonane tylko raz w foreach. Macie może jakieś spostrzeżenia bo ja już przestałem widzieć cokolwiek ![]() Znam budowę i mechanikę działania pętli w tej sprawie proszę o nie odsyłanie do manuala. Moje pytanie dotyczy raczej problematyki rozwiązania takowego zagadnienia z uwagi brak pomysłów w rozwiązaniu z mojej strony. Ten post edytował Wykrywacz 19.06.2007, 15:12:34 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 15 Dołączył: 2.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz dodać w pętli zmienną, która będzie przechowywała 0 (jeżeli top tabelki nie został wyświetlony) lub 1 (jeżeli już został wyświetlony). W zależności od wartości zmiennej, będziesz mógł wyświetlić top tabeli lub nie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Haha Genialne w swej prostocie, nie wpadł bym sam.
Dzięki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 21:00 |