![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 4 Dołączył: 16.02.2007 Skąd: Leszno Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam!!
Mam mały problem z panelem logowania. Oto on:
gdy wpisuje dane i daje zaloguj on mnie wylogowuje. i przekierowywuje do plik index.php -------------------- "This isn't Miami..., This isn't Music! This is power!!"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli nie wykonuje się skrypt od linijki 48 tylko 73 tak ?
Jeśli połączenie zostało nawiązane powinieneś sprawdzić co otrzymujesz z mysql_fetch_row() najlepiej będzie dać chyba print_r i wydrukować cały rekord jaki zwraca funkcja. Może to być też niepoprawnie skonstruowane zapytanie. Tak swoją drogą skoro chcesz zalogować użytkownika który de-facto powinien być unikalny ( jeden ) nie musisz sprawdzać tego w pętli while() tylko pobierasz wynik i sprawdzasz czy nie równa się false jeśli tak jest to znaczy że użytkownika nie ma w bazie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 4 Dołączył: 16.02.2007 Skąd: Leszno Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() [jestem zielony w php] -------------------- "This isn't Miami..., This isn't Music! This is power!!"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 08:26 |