![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jestem tu nowy i chciałbym prosić o poradę dotyczącą skryptu zmieniającego styl hipertesktowy CSS na stronie.
Na swojej stronie wstawiłem taki oto skrypt stylechanger.php
A na stronie głównej zamieściłem taki kod: index.php
I tu zaczyna się problem - po wybraniu stylu, co prawda zmienia on się i zapisują się odpowiednie informacje w cookie, lecz gdy przejdę do jakiegokolwiek innego odnośnika, to natychmiast wczytywany zostaje domyślny plik CSS. Jak mógłby sprawić, żeby strona odnajdywała cookie i na podstawie ustawień w nim zapisanych, wczytywała odpowiedni plik CSS? Ten post edytował kdr 19.06.2007, 12:17:56 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bo Twoja zmienna to zmienna przesłana metodą post a na podstronach nie wysyłasz jej już
Cytat $zmiana = $_POST['wybor']; setcookie("WybranyStyl", $zmiana, time() + 86400); } switch($zmiana) sprawdz czy zmienna z POST istnieje, jeśli nie to pobieraj zmienną z cookie
Łukasz -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:03 |