![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 410 Pomógł: 5 Dołączył: 25.01.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Od razu przejdę do rzeczy. Skrypcik ma za zadania pokazywać obrazki (w tym przypadku tapety), które podzielone są na parę kategorii. Co ma robić skrypt? ///EDIT dałem radę - za kązdym razem wywalało tabelki ![]() Ten post edytował roobik 18.06.2007, 15:32:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 1 Dołączył: 15.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
uwielbiam to uczucie beznadzieji po przeczytaniu niektórych postów.
Za chiny ludowe nie wiem o co chodzi w tym. -------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
Życie jest jak papier toaletowy-długie, szare i do dupy, ale na szczęście czasem pachnie rumiankiem wynajmę mieszkanie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2005 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Od razu przejdę do rzeczy. Skrypcik ma za zadania pokazywać obrazki (w tym przypadku tapety), które podzielone są na parę kategorii. Co ma robić skrypt? ///EDIT dałem radę - za kązdym razem wywalało tabelki ![]() Chetnie bym pomogl ale wez i sam przeczytaj tego posta jak ty zrozumiesz sam co napisales to sie chwali piszesz co za zadanie ma skrypt i sie ptyasz co ten skrypt ma robic ![]() ![]() ![]() qwaq podeslij mi tego sopla tez sobie w szyje wbije ![]() Ten post edytował andy84 19.06.2007, 22:56:54 -------------------- Linux is like Wigwam - no Windows, no Gates and apache inside :D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:33 |