![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 2 Dołączył: 11.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam taki skrypt ktory pobiare jakis ciag znakow ze stronny i chcialbym to co on wygeneruje zapisac do jakies zmiennej: O to ten skrypt
Probowalem na wiele sposob, ale bez skutku. Jak to zrobic zeby to co wygeneruje zapisac do zmiennej np. "index" Prosze was o pomoc. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do zmiennej w PHP czy JS?
jeśli do JS:
jeśli do zmiennej PHP to będziesz musiał przeładować strone , chyba że użyjesz AJAXa, inaczej to np do Cookie, z czego potem sobie wyczytujesz php; $_COOKIE['nazwa_zmiennej'], lub przez zakodowanego GETa, nic innego oprócz tych trzech metod mi nie przychodzi na myśl.... a nie jeszcze możesz użyć POST ![]() Ten post edytował misiek172 18.06.2007, 13:15:35 -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 2 Dołączył: 11.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Własnie o to mi chodzilo, tylko ze teraz staram sie uzyc tego do automatycznego przekierowania i tu pojawia sie nastepny problem.
to moj kod:
Zamiast wczytac mi link ktory generuje ten skrypt, to mi przekierowuje poprostutu jako
A jak zrobic zeby przekierowalo to co wygeneruje ten skrypt? A ten skrypt pobiera adres URL do strony. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował misiek172 18.06.2007, 23:19:04 -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:26 |