![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z ponownym przesyłaniem danych z Formularza W szkielecie strony znajdują funkcje loguj(); i zawartosc(); Załóżmy ze scenariusz wygląda tak: - Po załadowaniu strony podajemy login i hasło klikamy zaloguj dane zostają przesłane POSTem jeśli wszystko jest ok zostaliśmy zalogowani - Następnie wybieramy jakiś artykuł czytamy go i wracamy wstecz używając przycisku w oknie przegladarki no i wyskakuje nam komunikat ze strona potrzebuje ponownego przesłania POSTem danych No i to okienko mi sie wlasnie nie podoba patrzylem jak to jest na innech serwisach i tak takie rzeczy sie tam nie dzieja ? Jak sobie z tym poradzić ? Wolał bym nie oglądać tego okna po powrocie do wcześniejszej strony Proszę o pomoc vito |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po zalogowaniu zrób przekierowanie na stronę z komunikatem, że użytkownik został poprawnie zalogowany.
header" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wolał bym nie wyświetlać tego typu komunikatów
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wolał bym nie wyświetlać tego typu komunikatów No to przekieruj na stronę z logowaniem po prostu. Wtedy F5 nie zadziała, przykładowo, jest sobie plik logowanie.php
Mam nadzieję, że zrozumiałeś co miałem na myśli ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:15 |