![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
otóż mam następujący problem; piszę sobie homepage'a i natrafiłem na takie coś.... mam plik index.php, gdzie jest include articles.php
no i wszystko jest OK ... includuje mi się ładnie articles.php ... lis. data/functions.php
lis. articles.php
jak napewno zauważyliście jest jeszcze jeden pliczek .... wyświetl.php lis. wyswietl.php
hmn... no dobra.... ale co jest nie tak ? już mówie... albo raczej pytam się ![]() Artykuł będzie otwierał się w nowym oknie ... :-\ jak zrobić, aby otwierał się w tym co np. articles.php ? czyli głownym ? wiem..... pytanie pewnie dziecinne, ale cóż ![]() pozdrawiam, bh |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nie ma pojęcia dlaczego ci się otwiera w nowym oknie - jest to niemożliwe. albo czegoś nie pozałeś, albo robisz błąd gdzieś indziej. chyba, że ja czegoś niewidzę. ale nigdzie nie ma czegoś podobnego do target="_blank"
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przepraszam, źle to sprecyzowałem ...
chodzi o to, że index zbudowany jest z 3 tabel (przykładowo), i teraz articles.php wczytywany jest do jednej z tej tabel.... jak zrobić, aby wyświetl.php też był tam wczytywany (tzn. w tabeli z index.php, a nie na czysto) mam nadzieję, że ciut jaśniej, pozdrawiam, bh |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 13:14 |