![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie testuje sobie osCommerce. Chciałbym żeby sklep był w trzech wersjach językowych: polskiej, angielskiej, niemieckiej. Polską już wykonałem. Jak zrobić dwie pozostałe wersje? Tzn. czy jest jakaś wtyczka do oscommerce, która umożliwi łatwe wykonanie wersji językowych? Co proponujecie bo za bardzo nie wiem jak to zrobić?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie testuje sobie osCommerce. Chciałbym żeby sklep był w trzech wersjach językowych: polskiej, angielskiej, niemieckiej. Polską już wykonałem. Jak zrobić dwie pozostałe wersje? Tzn. czy jest jakaś wtyczka do oscommerce, która umożliwi łatwe wykonanie wersji językowych? Co proponujecie bo za bardzo nie wiem jak to zrobić? Prędzej znajdziesz odpowiedź na forach poświęconych oscommerce. Szukałeś na google ? http://www.google.com/search?client=opera&...-8&oe=utf-8 -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:43 |