![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz tak, staram się napisać panel logowania, oparty na sesjach, i teraz tak moim problemem jest że czy podam czy nie podam danych i tak przechodzi do strony która jest zabezpieczona przed odczytaniem dla niezalogowanych. Jestem początkującym, więc napewno w kodzie wyżej są jakieś idiotyczne błędy. Liczę na pomoc z waszej strony. Wiem ze wątek był wiele razy omawiany, i analizowałem wasze odpowiedzi i kody innych, lecz no nie wychodzi i kiedy szukanie zawodzi czas się zapytać . Pozdro Ten post edytował riddick1 16.06.2007, 15:47:24 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 153 Pomógł: 2 Dołączył: 28.05.2007 Skąd: Stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Raz, dwa, trzy, baba Jaga patrzy!
http://trelemorele.cba.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Glarden nie działa
![]() Ten post edytował riddick1 16.06.2007, 16:03:08 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 153 Pomógł: 2 Dołączył: 28.05.2007 Skąd: Stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz co, tam jest dość sporo błędów, napisz mi na PW jak ma wyglądać ten skrypt (np. co ma robić, jeśli ktoś nie jest zalogowany i próbuje wejść na stronę), to Ci napiszę, bo nudzi mi się straszliwie.
-------------------- Raz, dwa, trzy, baba Jaga patrzy!
http://trelemorele.cba.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2006 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób to tak:
Teraz musisz tylko w bazie zrobić odpowiednią tabelę. I zabezpiecz sobie $_POST['Username'] I ['Userpass'] . Możesz do tego dołozyć sesje. Nic więcej ci nie zrobie. ;-) . -------------------- Co tu napisać mam??
|
|
|
![]()
|
|
dzięks o to chodzi, bo ja nie chcę gotowca tylko nauczyć się php
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:33 |