<?php
include("funkcje.php");
include("baza.php");
if(!isset($_SESSION['user'])) {
naglowek("Musisz się zalogować!");
echo "Musisz się zalogować!"; echo "<br><br><a href='admin.php'>Zaloguj się</a>"; }
else
{
@$id_mecz = @$_POST['id_mecz'];
@$opis = @$_POST['opis'];
@$czy = @$_POST['czy'];
if($id_mecz && $opis && $czy)
{
$wynik = mysqli_query($mysql, "INSERT INTO opis_mecz (id_mecz, opis VALUES ('$id_mecz', '$opis')");
naglowek("Opis meczu został dodany");
echo "Opis meczu został dodany!"; echo "<a href='admin.php'>Wróć do strony głównej panalu administracyjnego</a>"; }
elseif($czy)
{
naglowek("Opis meczu nie został dodany");
echo "Musisz podac wszystkie niezbędne dane"; echo "<br><br><a href='dodaj_opis_mecz.php'>Spróbuj jeszcze raz</a>"; }
else
{
naglowek("Dodaj opis meczu");
$wynik = mysqli_query($mysql, "SELECT id_mecz, data, mecz FROM mecze ORDER BY data ASC");
echo "<table><tr><th colspan='2'>Mecz</th><th></th></tr>"; if($wynik && $rekord = mysqli_fetch_assoc($wynik))
{
echo "ID meczu</td><td>".$rekord['id_mecz']."n"; echo "<tr><td>Mecz: </td><td>".$rekord['mecz']."n"; }
?>
<form action="dodaj_opis_mecz.php" method="POST">
<table>
<tr><td>ID meczu: </td><td><input type='text' name='id_mecz'></td></tr>
<tr><td>Opis: </td><td><textarea name='opis' cols='60' rows='20'></textarea></td></tr>
</table>
<input type="hidden" value="czy" name="czy">
<br><center><input type="submit" value="Dodaj mecz do terminarza"></center>
</form>
<?php
}
}
?>
Zrobiłem skrypt, w któym ma się wyświatlać lista meczów zanim opis będzie dodany. W tabeli mecze mam 4 rekordy, a skrypt wyswiatla mi tylko 1 rekord.
Chodzi konkretnie o ten fragment:
<?php
naglowek("Dodaj opis meczu");
$wynik = mysqli_query($mysql, "SELECT id_mecz, data, mecz FROM mecze ORDER BY data ASC");
echo "<table><tr><th colspan='2'>Mecz</th><th></th></tr>"; if($wynik && $rekord = mysqli_fetch_assoc($wynik))
{
echo "ID meczu</td><td>".$rekord['id_mecz']."n"; echo "<tr><td>Mecz: </td><td>".$rekord['mecz']."n"; }
?>