![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2007 Skąd: Kleszczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam następujący problem i nie bardzo wiem ak go rozwiązać. Muszę odpalić w skrypcie php wyskakujące okienko z komunikatem. chciałem zrobić tak:
Kod echo '<script>if(confirm("fff")){document.location="admin-com-wydruki-task-sporzadz_cesje.html"}else{ }</script>'; ale mi wywala błąd, że dalej nie pójdzie bo nagłówki już są wysłane. Nie mogę użyć funkcji echo chyba. Czy da się to jakoś obejść, albo czy w php jest możliwość wyświetlenia takiego okienka, jeśli ktoś da OK to mi zrobi to, a jeśli Cancel to, że mi wykona dalej skrypt który wywoływał okienko. Jak to zrobić? Ten post edytował rasgan 15.06.2007, 13:13:34 -------------------- Szczęścia w mrokach...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
szukaj na forum pod haslem:
"headers already sent" -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2007 Skąd: Kleszczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok, dzięki. Użyłem ob_start() i ob_flush()
A takie pytanie: da sie przesłać zmienną _POST pomiędzy dwoma skryptami bez formularzy? Tak, że jeden odsyłacz w JS mi otwiera plik 1 bez zmiennych, a drugi odsyłacz mi pobierze _POST ze skryptu wywołującego. Bo ob_start nie bardzo mi sie chce jednak sprawdzać w działaniu -------------------- Szczęścia w mrokach...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:02 |