![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taki problem, robie przegladarke grafik cos na styl adobe bridge tylko mam problem z plikami EPS i PS czyli PostScriptami ktore glownie beda przechowywane. Istnieje jakas biblioteka operujaca na plikach EPS - potrzebuje stworzenie miniaturki tego EPS'a w pliku przyjaznym dla przegladarki moze to byc png, jpg, gif pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 13 Dołączył: 1.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się, że ImageMagick powinien pomóc jednak pewny nie jestem.
-------------------- Good programming is 99% sweat and 1% coffee.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdecydowanie,
Cytat The ImageMagick, program convert can convert an EPS file to BMP, CGM, FIG, FITS, GIF, JPG, PBM, PDF, PGM, PNG, PNM, PPM, PS, RGB, TIF, XBM or XPM format. Domyślne (biblioteka GD) nie zrobi tego.Pozostaje Ci ImageMagick. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj jest jakaś klasa generująca miniaturki m.in. z eps'ów, nie wiem czy działa (wpisałem w google "eps php")
![]() -------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możecie troszke pomóc jak tego uzyc tzn ImageMagick
Ten post edytował chmielik 13.06.2007, 15:25:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 13 Dołączył: 1.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możecie troszke pomóc jak tego uzyc tzn ImageMagick Gotowiec, tak? Co wszyscy tacy leniwi dzisiaj ![]() Tu trochę przykładów: http://www.sitepoint.com/article/dynamic-images-imagemagick ...więcej w Google ![]() -------------------- Good programming is 99% sweat and 1% coffee.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot... |
|
|
![]()
|
|
chodzilo mi o pomoc nie o gotowca nie znam dobrze angielskiego a zanim cokolwiek przetmlumacze mina wieki
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 18:11 |