![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 12 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: WL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używam skryptu nospora - przepraszam jak pomyliłem nick
i mam taki kodzik: (gdy dzieli mi na strony to nie dzieli mi informacji tylko na dole pokazuje się 1 2 > >> >| jak klikne na 2 to mi się pokazuje to samo co na 1 :/)
Wiem że robię gdzieś błąd tylko nie wiem gdzie :/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
przeciez ty cale stronicowanie wykonujesz w tej petli:
Tak to u ciebie ma byc? Dla kazdego elementu z $filmiki ma byc stronicowanie? No chyba nie? Kolejny blad to to, ze owszem, pobierasz indexy poczatkowe i koncowe zwrocone przez pager, ale ich wogole nie uzywasz:
w petli tej wykonujesz tylko jedna instrukcje explode i wogole nie uzywasz $i, ktore okresla kolejne rekordy. Krotko mowiac masz taki balagan i bur... znaczy nieporzadek w kodzie, ze nie wiem co ty tam chcesz zrobic ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 12 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: WL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czekaj powiedz dokładniej gdzie robie błąd wiem że mam brud smród i ubustwo w kodzie ale cóż tylko tak umiem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
no zakladam ze chcesz stronicowac ten plik. Nie mozesz wiec w petli dla niego stronicowania robic, tylko musisz najpierw zrobic z niego tablice poprzez file(). Majac juz te tablice robisz identycznie jak w jednym z przykladow, ktore umiescilem w paczce razem z klasa. Tam tez stronicuje tablice.
edit:
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 06:08 |