![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam zrobic na zaliczenie funkcje kwadratową nie mam pojecia jak sie do tego zabrac . Czy mogłby mi ktos pomoc podpowiedziec jak zrobic taki skrypt lub go napisac . Naprawde nie wiem jak mam to zrobic bede niesamowicie wdzieczny osobie ktora mi pomoze od tego zalezy czy zdam ;/ Polecenie jakie dostalem to "Napisać funkcje kwadratową oraz wprowadzić komentarze." z gory serdecznie dziekuje za pomoc
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 663 Pomógł: 6 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pisane z palca ale powinno działać. Sciag sobie krasnal server zainstaluj i wrzuc do folderu www krasnala jako index.php. cheers (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy mogłby mi ktos (...) lub go napisac . Naprawde nie wiem jak mam to zrobic bede niesamowicie wdzieczny osobie ktora mi pomoze od tego zalezy czy zdam ;/ No to stary nie zdasz bo musisz wiedzieć, że na forum.php.pl nie piszemy prac zaliczeniowych i nie odrabiamy lekcji leniuchom.Zamykam wątek. Otworzę jak sprecyzujesz (wyślij mi PW) to czego chcesz. Z czego o gotowcu zapomnij od razu. P.S. ~Black-Berry jajcarz z Ciebie: pow() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 21:58 |