![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 22 Dołączył: 21.05.2007 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wo wyświetla mi się gdy odpalam mój plik test.php którego tres podałem na końcu...
Kod Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'tu mój user'@'localhost' (using password: NO) in /home/xx/domains/cenzura.biz/public_html/katalog/funkcje.php on line 6 Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/xx/domains/cenzura.biz/public_html/katalog/funkcje.php on line 7 Nie mo�na nawi�za� po��czenia z baz� danych! Dlaczego?? funkce.php:
konf.php:
test.php:
pomożecie?!?!? Ten post edytował MajareQ 11.06.2007, 17:07:56 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 13 Dołączył: 1.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ale w czym masz problem bo nie rozumiem. Przecież masz jasno napisane:
Access denied for user co znaczy, że login/hasło nie jest poprawne i nie zostaje nawiązane połączenie z BD, drugi błąd jest konsekwencją pierwszego. -------------------- Good programming is 99% sweat and 1% coffee.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 22 Dołączył: 21.05.2007 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widzę, że nie może się połaczyć, ale hasło i user dobre są... sprawdzałem kilka razy... user do bazy ustawiony jest... wszysyko jest ok... ale ni kija nie moge dalej robic przez to... :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 13 Dołączył: 1.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jest dobre. Jakby było to byś się połączył.
-------------------- Good programming is 99% sweat and 1% coffee.
|
|
![]()
|
|
napewno jest dobre! ... wchodze normalnie do phpmyadmin... sprawdziłem tez uprawnienia usera... i na bank sa dobre... znaczy nie widzisz błędu w kodzie?
|
|
|
![]()
|
|
Ehhh...
Hasło na pewno nie jest poprawne i nie krzycz na mnie ![]() -------------------- Good programming is 99% sweat and 1% coffee.
|
|
![]()
|
|
sorry nie krzyczę tylko juz byłem zdesperowany... dzięki za pomoc... działa... nie mogłem uwierzyc ze na takiej pierdółce utknełem
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:49 |