![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: DC Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam szanownych kolegow.
Czy ktos z Was moglby pomoc mi w wycenie czegos takiego?: - dosc skomplikowany formularz sluzacy do dodawania ogloszen do bazy - wszystko pod php i mysql - panel administracyjny do zarzadzania tymi ogloszeniami, tj. widok ogloszen wyciaganych z bazy, mozliwosc zapisu do pliku, wydruku - dodatkowo obsluga formularza w js - tj zliczanie znakow, i kilka innych pomniejszych bajerkow:) z gory dziekuje za pomoc... ...tak to jest jak sie tylko pisze i pisze, a potem czowiek nie umie nawet tego wycenic :oops: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Takie sprawy są bardzo indywidualne, zależy jak zasobny jest klient.
Ogólnie wyceniłbym na 400 - 800 zł. -------------------- Tomasz Wasiluk
Polcode >> Szukamy programistów z pasją |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: DC Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Takie sprawy są bardzo indywidualne, zależy jak zasobny jest klient.
Ogólnie wyceniłbym na 400 - 800 zł. klient zasobny, dzieki za podpowiedz, prosze reszte ekipy o wypowiedzi:) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprobuj tak
- ustal stawke za godz. (nie za niska - twoja wiedza jest cenna ![]() - przypomnij sobie ile godz poswieciles na napisanie skryptu, przygotowanie dokumentacji itd. dodaj do tego 10 h (to taka premia ![]() - pomnoz stawka_na_godz x liczba_h = twoja cena |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hehe, gdyby tak wyceniać skrypty to można by zbić naprawdę ogromną
fortunę. -------------------- Tomasz Wasiluk
Polcode >> Szukamy programistów z pasją |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak powinno byc - to normalny system wyceny jakiejs pracy w wielu miejscach - wynagrodzenie powinno byc adekwatne do czasu poswieconego na projekt.
|
|
|
![]()
|
|
dziekuje wszystkim za pomoc, juz "wycenilem" - o wyniku powiadomie, tylko nie wiem kiedy to nastapi:) (mam nadzieje ze nie dostana zawalu hehe)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <?
$czas=140; # jestem ciekaw jak zrobić żeby można było to obliczać z poziomu przeglądarki $premia=10; #tu to samo co wyżej $cena=6; #ustalic stałą wartosć dla wszystkich programistów;) print ("Zarobisz:".($czas+$premia)*$cena."zł"); ?> I taki skrypcik mozna zamontować na górze forum pod linkiem wyceniacz lub jakoś tak. Tylko oczywiscie dodajcie mozliwosć Wpisywania danych z poziomu przeglądarki. -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 09:19 |