![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem formularz i plik odbierający dane... ale chciałem, aby po pewnym czasie odwiedzający wrócił do poprzedniej strony, ponieważ PHP nie ma funkcji z opóźnionym czasem działania, chciałem wykorzystać JS, ale to poniższe rozwiązanie nie działa... Nie wiem dlaczego...
Bardzo proszę o pomoc Less -------------------- Less
:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 5 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
po pierwsze:
nie rob tyle printow/echów na raz jak wyswietlasz tylko html rob tak:
tak jest duuuuuuuuuuuuzo proscie i duuuuuuuuuuuuuzo czytelniej ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OKi
ale chodzi o to, że w przypadku wysłania generuje się takie ciało strony, a w przypadku niepowodzenia - drugie... Ten post edytował Less 9.06.2007, 23:55:26 -------------------- Less
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 5 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
dobra
ale stosuj zasade: php w html a nie: html w php a co do problemu z settimeout to w onload tagu body daj : zrob_skok() zrob_skok() <- zrob taka funkcje tam gdzie masz skok() i wladuj do niej tego settimeouta i powinno dzialac |
|
|
![]()
|
|
przepraszam... to nie ma nic do rzeczy... późno jest... ;-)
Wielkie dzięki... Działa ! ![]() -------------------- Less
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 22:20 |