![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Czy jest jakaś możliwość aby skrypt obsługiwał mi wszystkie błędy ? Kiedy na przykład zrobię jakąś literówkę to parser wywali mi E_PARSE i nie wiem czemu ale moja obsługa błędu zostaje pominięta. Da się coś z tym zrobić ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A sam ustawiasz error_reporting" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual ? Jaką masz wartość w php.ini? No i poczytaj rozdział w manualu na ten temat
![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php.ini Kod error_reporting = E_ALL manual Kod Proszę daruj mi czytanie tych 10 stron przynajmniej na razie :P
Ten post edytował orglee 10.06.2007, 18:19:53 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ładnie to tak nie używać BB Code
![]() ![]()
Czy taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje ? ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Czy jest jakaś możliwość aby skrypt obsługiwał mi wszystkie błędy ? Kiedy na przykład zrobię jakąś literówkę to parser wywali mi E_PARSE i nie wiem czemu ale moja obsługa błędu zostaje pominięta. manual: Cytat The following error types cannot be handled with a user defined function: E_ERROR, E_PARSE... Cytat manual Proszę daruj mi czytanie tych 10 stron przynajmniej na razie Leniu!!! http://pl.php.net/manual/pl/function.set-error-handler.php minuta czytania -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
No dobra przepraszam
![]() Dziękuję za pomoc =] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:56 |