![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem ponieważ ostatnio kumpel zrobił dla mnie stronke w php (właściwie to portal ![]() Niestety działa on tylko na darmowym hostingu yoyo.pl (który w zamian oferuje uciążliwe reklamy ![]() Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak mam wgrać ten portal na swój serwer?? Obecny adres portalu to cs-portalx.yoyo.pl Hosting w systemie 4nt.pl ![]() Za pomoc z góry wielkie THX |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 8.02.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
google.pl => wróżbiarstwo
-------------------- Jabber/E-Mail: dominiksokal[at]gmail.com | GG: #3795571
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ej no bez jaj, próbowalem wgrać comanderem i kupa nie działa...
![]() Pomóżcie mi co? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nie no @Sokal - stawiam tarota i nic - czarna dziura. no shit, nic. takiej dziury jeszcze nie miałem...
@zalek - posłuchaj Sokala - idź do wróżki. jeżeli nie masz kasy to powiedz chociaż co nie działa, jakie błędy, dlaczego twierdzisz, że nie działa... -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() postawiwygraj.4nt.pl/cs-portal/index.php - powinna sie załadować strona a ładuje sie sie i nic sie nie pojawia... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 8.02.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat Unable to establish connection to MySQL 1045 : Access denied for user 'zalek'@'localhost' (using password: NO) Słownik w łape i znasz odpowiedź :-) Ten post edytował Sokal 8.06.2007, 20:55:01 -------------------- Jabber/E-Mail: dominiksokal[at]gmail.com | GG: #3795571
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
kolega zdolny
![]() @zalek - ale szybki serwer znalazłeś, normalnie demon -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może tak mała podpowiedź dla delikwenta...
Twój CMS używa bazy MySQL ![]() Kombinuj ![]() Ten post edytował barat 8.06.2007, 23:05:10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Sam jestem maniakiem odsyłania wszystkich do gugla, ale chłopak nie ma pewnie pojęcia o php i bazach danych.
~zalek Twoja aplikacja korzysta z bazy danych MySQL, błąd ten mówi ze nie masz dostępu do bazy z powodu braku podania hasła do niej, w którymś z plików (prawdopodobnie configuration.php, config.php, mysql.php) musisz podać hasło do swojej bazy. Jeśli nie masz w/w plików znajdz w którymś linijkę
i uzupełnij ją według tych wskazówek. Pozdrawiam Piotrek. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Samą bazę najprościej przeniesiesz za pomocą PHPMyAdmin.
Mam nadzieję, że masz do niego dostęp na obu serwerach. Zaloguj się na serwerze na którym obecnie masz serwis, wybierz z listy rozwijanej (po lewej) bazę którą chcesz przenieść. Nastepnie po prawej stronie, w górnym menu masz coś takiego jak Eksport. Zaznacz wszystkie tabale (jest nawet przycisk/link "zaznacz wszystkie") i baza zostanie zapisana w pliku tekstowym na dysku, albo wyświetli się w oknie przeglądarki jako tekst (wtedy ctrl+c , ctrl+v do pliku tekstowego). Teraz zaloguj się do phpMyAdmin na serwerze docelowym i wykonaj coś odwrotnego czyli import ![]() W razie kłopotów szukaj tutoriali do phpMyAdmin ![]() Pisze z pamieci więc nie wiem czy dokładnie tak nazywają się wszystkie opcje ![]() |
|
|
![]()
|
|
dzieki panowie
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
tak
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2006 Skąd: include('root/europe/ poland/szczecin.php'); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 2 Dołączył: 14.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak działa jak nie działa postawiwygraj.4nt.pl/cs-portal/index.php
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:27 |