![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Od dawna zastanawiam sie, czy w php mozna napisac skrypt, ktory dynamicznie wyswietla czas, tak jak jest to robione w chyba kazdej grze internetowej on-line. Chodzi o wyswietlanie sekunda po sekundzie(odliczanie czasu), ale bez odswiezania. Moje pytania to:
1. Czy da sie cos takiego zrobic w php?; 2. Jak? ![]() 3. Czy moglby mi ktos podac przyklad albo moze funkcje, ktora za to odpowiada?; Z niecierpliwoscia czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam, Eron. Ten post edytował Eron 8.06.2007, 09:27:26 -------------------- Jestem początkujący. Nie uważam się za mistrza. Pamiętaj! Wyrażam tylko swoją opinię |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2007 Skąd: Kleszczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy się da w PHP, ale mało prawdopodobne. Do tego się wykorzystuje JS. Szukaj w googlach pod hasłem Java+Wyświetl+Czas
-------------------- Szczęścia w mrokach...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
Nie da sie, php serwuje tylko gotowe strony, do tego wykorzystuje sie javascript. Przeczytaj jakiś tutorial o tym a zwłaszcza o funkcji date().
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:33 |