![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 6 Dołączył: 14.02.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przede wszystkim proszę o odpuszczenie sobie komentarzy typu uzyj fuckji szukaj itp bo juz szukałem i nadal niewiem jak sie z ato zabrac.
Mianowicie potrzebuje skrypt do uploadu zdjecia i jednoczesnie do generowania miniaturki (dostepne formaty to png, gif, jpg,jpeg) Bardzo prosze o pomoc w napisaniu tego skryptu Z góry dzieki -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj jest coś podobnego
-------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 663 Pomógł: 6 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cięzka sprawa. To nie takie proste. Nie bardzo mam czas Ci piać dokładnie ale najpierw musisz nauczyć się wysyłać plik na serwer. Jak już będziesz miał na serwerze to mogę Ci wysłac mój skrypt który robi miniaturki.
Wygląda to mniej więcej tak:
Ten post edytował Black-Berry 7.06.2007, 00:07:38 -------------------- http://www.berry.nazwa.pl/edico/public_html/index.php ----> under construction
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:22 |