![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam powazny problem. Otoz mam dwa pliki:
mail_form.html: i drugi: mail_script.php:
A problem polega na tym, ze nie dziala pod innymi przegladrkami niz Opera. To akurat duze utrudnienie dla mnie. Bardzo prosze o szybka odpowiedz. Pod Firefoxem nie wyswietla przyciskow zamiast tego wyswietla w polu textarea kod za nie opowiedzialny. Pod Camino, Safari i Shiira wogole nie wyswietla przyciskow ani zadnego kodu za nie odpowiedzialnego. Jedyna przegladarka pod ktora dzial to Oper. Bardzo mi zalezy na waszej pomocy. Prosze o szybka odpowiedz! Pzd Eron. -------------------- Jestem początkujący. Nie uważam się za mistrza. Pamiętaj! Wyrażam tylko swoją opinię |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 13 Dołączył: 1.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Good programming is 99% sweat and 1% coffee.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki za pomoc. Wlasnie przed chwila sam rozwiazalem ten problem poruwnujac go z innym moim.
ALe i tak wielkie dzieki LonelyKnight -------------------- Jestem początkujący. Nie uważam się za mistrza. Pamiętaj! Wyrażam tylko swoją opinię |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.07.2025 - 12:23 |