![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Sytuacja wygląda następująco: Mam na stronie DIV-y, które chciałbym pokazać dopiero po naciśnięciu linka na stronie. Czyli przy uruchomieniu strony maja być niewidoczne. W tym celu do znacznika body wstawiłem poniższy kod:
wszystko działa fajnie, ale niestety przy uruchomieniu strony przez ułamek sekundy pokazuja sie wszystkie DIV-y. Jak tego uniknąć? Może w innym miejscu je "chować"? Oto link do strony: Likomp Z góry dziękuję za podpowiedź. Ten post edytował jaskooo 6.06.2007, 18:50:29 -------------------- to tylko ja jaskooo :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może zrób w drugą stronę - ustaw visability: hidden już w CSS dla DIV'a a po kliknięciu w link by przestawiało się na visability: visable ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nie powiodło sie.
Po zaimplementowaniu Twojej metody pokazywały sie te DIV, ale nie sformatowane, nie wiem dlaczego. Ale dzięki tobie wpadłem na inny pomysł, który odniósł sukces, a mianowicie: w stylu ustawiłem na , a dopiero link ustawiał na
Nic nie mam w znaczniku BODY i działa rewelka, dzięki za naprowadzenie ![]() -------------------- to tylko ja jaskooo :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tez myślałem o display:none i potem block, bo właściwie to i tak DIV który jest blokowy
![]() ![]() Nie ma za co ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i działa rewelka, dzięki za naprowadzenie Pozwolę sobie dorzucić "trzy grosze" - jak użytkownika nie ma włączonej obsługi javyscriptu w przeglądarce, nie zobaczy nic. Być może taki efekt Cię zadowala...
![]() -------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:34 |