![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
usiluje napisac skrypt obslugujacy galerie i wymyslilem sobie popcje dodawania wybranych zdjec do ulubionych. Ulubione to tablica w bazie danych o nazwie takiej samej jak login usera_box oraz i polach: ID, ID_sesji, fota. W polu fota wrzucam link do zdjecia. Wszystko dziala "prawie" ok ale z formulaza wyboru fot podczas dodawania do bazy laduja mi sie smieci ktore chce usunac (generalnie jest to id_sesji w postaci 0, 1,2 ... i dodaja sie do pola fota) Probowalem sobie z tym poradzic dodajac
i nawet zadzialalo, ale... tylko raz!! Jestem zielony w temacie i z sql mam doczynienia od 3 dni ale blaaagam o pomoc!! Smieci dostaja sie przez zmienna pobrana z submita w formulazu, do ktorego przypisalem jako value id sesji. W mommencie kiedy usunalem z niego name i value wszystko dziala ok ale... dla odmiany jakos ucina mi dane ostatniego w kolejnosci zaznaczonego do dodania zdjecia. Heeeeelp... jestem na granicy szalenstwa ![]() plik add.php wyglada tak:
Probowalem uruchamiac DELETE FROM `photo_box` WHERE `fota` LIKE !'*.jpg' bezposrednio w phpmyadmin i efekt jest taki sam. Dzala tylko raz. Ten post edytował beret 6.06.2007, 13:47:12 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:45 |