![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam problem ze skryptem znajduje się on pod adresem: http://www.link.naszemiasto.net/ ale wywala błąd i nie wiem o co chodzi... Odrazu napisze że nei chodzi o:
chmody, błąd w pliku, o to ze serwer nie ma PHP5 (ma!) Na serwerze są dokładnie te same pliki co tutaj: www.sznurki.org nic w nich nie było zmieniane tylko czemu tutaj działa a tam nie? -------------------- pagerank - Wycena linku - Najdokładniejsza wycena linku twojej strony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Parse Error to błąd składni! Szukaj błędu - pewnie gdzieś wpisałeś "luzem" jakiś string do klasy.
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
-------------------- pagerank - Wycena linku - Najdokładniejsza wycena linku twojej strony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Odrazu napisze że nei chodzi o: ..., o to ze serwer nie ma PHP5 (ma!) Wiesz, to ze serwer ma php5, to nie znaczy ze twoj skrypt jest parsowany przez php5. Twoj skrypt jest parsowany przez php4 i stad ten blad. Dowiedz sie co zrobic by byl parsowany przez php5. Moze zmiana rozszerzenia na .php5 pomoze (tak maja niektore hostingi) -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Ale to co mam zmienić wszystkim plikom rozszerzenie na php5?
-------------------- pagerank - Wycena linku - Najdokładniejsza wycena linku twojej strony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale to co mam zmienić wszystkim plikom rozszerzenie na php5? nospor napisał, abyś się dowiedział (kontakt z administratorem będzie niezbędny, no chyba że gdzieś w dostarczonej dokumentacji jest napisane) jakie pliki są parsowane przez php5. Jedną z możliwości (spotykaną bardzo często) jest zmiana rozszerzenia na *.php5 - co nie znaczy, że u Ciebie również to będzie działać. -------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:31 |