![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 504 Pomógł: 2 Dołączył: 31.03.2006 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam takie zapytanie
do tego jak widac trzy tabele, jedna z rodzicem, druga z dziecmi, i trzecia okreslajaca relacje miedzy nimi. To zapytanie zwroci mi ile dzieci maja rodzice. Dzieci mozna podzielic na dwie kategorie, majace konta bankowe i te bez kont. Czy mozna to zapytanie zmienic tak zeby wynik podal ogolna liczbe dzieci i liczbe dzieci z kontem ? Cos jakby:
Ten post edytował thornag 6.06.2007, 10:49:28 -------------------- "Wizja czasu jest szeroka, lecz kiedy sie przez nia przechodzi, czas staje sie waskimi drzwiami"
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 10 Dołączył: 8.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj tak:
-------------------- --------------------------------------------------------------------------------
weblog.axent.pl -------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 504 Pomógł: 2 Dołączył: 31.03.2006 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomijajac to ze to zapytanie ma zla skladnie, nie sadze zeby moglo mi pomoc. Nie widze w nim warunku ktory by sprawdzal ktory rekord w _dealers ma _dealer.got_banking ustawione na 'Y' a o to sie rozchodzi.
-------------------- "Wizja czasu jest szeroka, lecz kiedy sie przez nia przechodzi, czas staje sie waskimi drzwiami"
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 21:41 |