![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam taki problem. Znalazlem w internecie taki skrypt:
Kod <?php $dir=opendir('.'); $file_list="<UL>"; while($file_name=readdir($dir)) { if(($file_name!=".")&&($file_name!="..") && end(explode('.',$file_name)) == 'txt') { $file_list.="<LI>$file_name"; } } $file_list.="</UL>"; closedir($dir); echo "$file_list"; ?> No i chodzi o to, zeby przy kliknieciu na odnosnik przenioslo mnie do tego pliku, a raczej do strony z jego zawartoscia np. do pliku plik.txt. Aha. Nie wiem jeszcze co zrobic, aby np. usunac jeden z plikow(taki jaki sobie wybiore), gdy mam ich np. 20. Prosze o pomoc. Pozdrawiam. Ten post edytował Eron 5.06.2007, 07:01:32 -------------------- Jestem początkujący. Nie uważam się za mistrza. Pamiętaj! Wyrażam tylko swoją opinię |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 6 Dołączył: 27.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Plik plik.php
-------------------- Prawo Wylera:
Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie prościej tak?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 6 Dołączył: 27.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie prościej tak?
True ![]() -------------------- Prawo Wylera:
Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:09 |