![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zatrudnimy programistę PHP + MySQL do pracy w zespole nad rozwijającym się portalem internetowym. Praca w biurze w POZNANIU!!!
OFERUJEMY: - ciężką ale ambitną pracę - elastyczne godziny pracy - dobre wynagrodzenie - wynagrodzenie uzależnione od wyników pracy (podstawa + premia) - praca od zaraz WYMAGAMY: - ciężkiej, systematycznej i efektywnej pracy - dobrej znajomości PHP 4 - dobrej znajomości MySQL - umiejętności kreatywnego myślenia MILE WIDZIANE: - własny laptop KONTAKT: "SZYMASZKIEWICZ INFORMATICS" Bartosz Szymaszkiewicz ul. Sierakowska 9 60-367 Poznań www.szymaszkiewicz.com biuro@szymaszkiewicz.com tel: 692 47 57 37 ZAINTERESOWANY / NA ? Dzwoń na komórkę! Ten post edytował Bartech 4.06.2007, 18:18:44 -------------------- www.szymaszkiewicz.com
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 167 Pomógł: 2 Dołączył: 15.02.2004 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Przepraszam, wiem, że ogłoszeń pracę się nie komentuje, ale wzorem moich kolegów, którzy w ekstremalnych przypadkach pozwolili sobie na komentarz, ja też sprawię sobie tą przyjemność.
Cóż za piękna oferta! Brawo!!! Oferują ciężką pracę, znajomość PHP4 (na pewno ambitne projekty ![]() Do czego to dochodzi. W czasach, kiedy o dobrego programistę PHP bardzo trudno, firmy pozwalają sobie jeszcze na takie oferty. Widocznie mają czas, bo będą kogoś dobrego szukać latami... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 1 Dołączył: 3.12.2003 Skąd: W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chętnie wyślę do waszej firmy CV po spenetrowaniu waszej strony stwierdzam iż warto ![]() tutaj Mam laptop na nim php5 ale z chęcią powrócę do php4. Mam też okablowanie do laptopa bateria starcza na max 4h wiec mam nadzieje ze macie prąd w biurze ![]() Kanapki i wodę mogę przynosić ze sobą. Na pierwszy rzut oka kariera w waszej firmie to jest coś. Chętnie dołączę do licznego grona programistów. A na serio ![]() Ciekaw jestem ile musi pracować programista w takiej firmie żeby zarobić na ten laptopa? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 9.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ojojoj, nie mogę sie powstrzymać, więc napiszę tak:
Dając ogłoszenie na tą stronę bądź pewny, że dostaniesz kilkaset zgłoszeń, bo wszyscy w Waszej firmie będą chcieli pracować, tylko zastanów się czy pisząc takie rzeczy na własnej stronie www Cytat Uwaga: Ze względu na niekomercyjny charakter biura przy ul. Sierakowskiej, wizyty w naszej siedzibie należy zapowiadać telefonicznie. Spowodowane jest to nieustannymi wizytami wyjazdowymi u naszych klientów, przez co często nie ma w siedzibie pracownika mogącego Państwa ugościć. Problem ten zostanie rozwiązany niebawem, do tego czasu prosimy o wyrozumiałość i wstępny kontakt telefoniczny. jesteś poważnym człowiekiem. A jeszcze jedno, co rozumiesz pod pojeciem: Cytat WYMAGAMY: - ciężkiej, systematycznej i efektywnej pracy Czy uważasz, że programowanie to znaczy bycie operatorem kilofa, bo mi się wydaje, że to jest praca tworcza i efektywna. Opowiedz co rozumiesz pod pojęciem "- ciężkiej, systematycznej i efektywnej pracy" A jak juz dostaniesz te kilkaset zgłoszeń to będziesz musiał odmowic wszystkie wizyty u klientów, co spowoduje zawieszenie firmy na jakies 2 miesiace, a swoją drogą po firmowej stronie oceniam, że Twoimi klientami mogą byc co najwyżej takie firmy jak "Biedronka" ![]() pozdro i powodzenia, masz szansę ściągnąć nawet kilku rewelacyjnych programistow z Anglii i Google Ten post edytował skobek 10.06.2007, 21:18:40 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:04 |