![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich serdecznie
W pliku index mam funkcje która wyświetla treść i panel logowania powiedzmy ze wybieram dział później jakiś produkt i znajduje sie w "index.php?k0=1&k1=4" teraz podaje login i hasło no i klikam zaloguj no i... wracam do "index.php" a chciałbym wrócić do "index.php?k0=1&k1=4" Wiem ze dzieje sie to dlatego ze akcje w formularzu ustawiona mam na "index.php" ale przecież nie ustawie jej na "index.php?k0=1&k1=4" bo logowac moglem sie z innego miejsca Próbowałem ustawić tam $_SERVER['REQUEST_URI'] ale XML czepia się enda oddzielającego zmienne utknąłem ! Ten post edytował vitoexe 4.06.2007, 16:05:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeczyaj manula tego forum...tam jest napisane, ze trzeba dodawac taga w temacie czego dotyczy Twoj post...tak pisze, bo zaraz i tak Ci moderator zamknie temat
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chciałbym wrócić do "index.php?k0=1&k1=4"
Próbowałem ustawić tam $_SERVER['REQUEST_URI'] ale XML czepia się enda oddzielającego zmienne A jak robiłeś przekierowanie? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i dostawalem taki bład <td class="kartka"><table border='1'><tr><td colspan='2' ><form action="/~blasko/prosiak/logownik/index.php?k0=1&k1=4" method="POST"> -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------^ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A w skrypcie PHP podczas weryfikacji danych ustawiasz:
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:16 |