![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 313 Pomógł: 5 Dołączył: 22.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam chcę do formularza dodać upload 4 plików kod form wygląda tak
A problem mam z dodaniem tego do bazy danych
Dokładnie w tym kawałku kodu
bo nie rozpoznaje tablicy name="ar_image[]" i bierzą ją jako samo ar_image jak zrobić aby pobierało normalnie tabilce w tej chili wywala błąd aua:Nieznana kolumna 'art_image' w field list a kolumny w bazie są art_image1 art_image2 art_image3 art_image4 Z góry dziękuję za pomoc Ten post edytował mefjiu 4.06.2007, 09:41:55 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
powinieneś chyba przeszukiwać tablicę $_FILES a nie $_POST
no i nie zapomnij o odpowiednim enctype |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 313 Pomógł: 5 Dołączył: 22.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale tam też przeszukuję $_POST i ogólnie jak ładuje tylko jeden plik czyli ustawiam
<div class="c"><input class="formregc" type="file" name="ar_image1" ></div> to działa bez problemu mam już tego dość kompletnie nie mam pojęcia jak to zrobić proponuję coś w zamian dla osoby która pomoże mi to zrobić i będzie działać a dokładniej link w pozycjonujący w serwisie z oglądalnością około 100 tys na dzień link powiedzmy na 30 tys wyświetleń po więcej info zapraszam na gg 100555 (zawsze niewidoczny) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro działa ci na jednym pliku
a chcesz dodatkowo dołożyć jeszcze tylko trzy to nie możesz zrobić po prostu czegoś w rodzaju ![]() Ten post edytował php programmer 4.06.2007, 11:45:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:53 |