![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstalowałem sobie krasnala 2.5 i niby wszystko ok ale nie chce mi czytac bazy danych... w pliku my.ini jest wszystko ok, ale jednak nie czyta mi tego... Oto kod z pliku my.ini
Kod #This File was made using the WinMySQLadmin 1.1 Tool
#2001-06-17 05:22:11 #Uncomment or Add only the keys that you know how works. #Read the MySQL Manual for instructions [mysqld] basedir=E:usrmysql #bind-address= datadir=E:usrmysqldata language=E:usrmysqlshare/polish #slow query log#= tmpdir=C:WINDOWS/TEMP #port=3306 #set-variable=key_buffer=16M [WinMySQLadmin] Server=e:/usr/mysql/bin/mysqld.exe user=admin password= I jeszcze error file Kod 031031 19:22:38 MySql: Zakończenie działania wykonane
031031 19:22:37 MySql: Standardowe zakończenie działania http://www.innodb.com/ibman.html the InnoDB startup options listed in section 2 at But to get good performance you should adjust for your hardware innodb_data_file_path = ibdata1:10M:autoextend section, for example, or my.ini. If you want to use InnoDB tables, add to the [mysqld] to the [mysqld] section of init parameters in your my.cnf skip-innodb If you do not want to use transactional InnoDB tables, add a line Cannot initialize InnoDB as 'innodb_data_file_path' is not set. MySql: gotowe do poł?czenia Byłoby ok ale usera i hasło nowe phpmuadmin czyta z bazy danych i nie moge nic z tym zrobić :/ czy ktoś moze mi pomóc? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na stronie www.krasnal.tk jest takie cos jak instalacja na dysku D:,E: itd, zobacz
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak się składa, ze stamtąd zasysałem te pliki do dysku E:/... ale cos nie działa... zastanawiam się czy nie zainstalowac tego krasnala w domyślnym C:...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2003 Skąd: Radzionków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat tak się składa, ze stamtąd zasysałem te pliki do dysku E:/... ale cos nie działa... zastanawiam się czy nie zainstalowac tego krasnala w domyślnym C:...
przyjrzyj sie przy instalacji... ja rowniez instalowalem na dysku E w instalatorze masz zamiast dysku E dysk F ![]() -------------------- www.desire.pl - kliknij nie pozalujesz :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zainstaluj na C: i po klopocie
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 07:34 |