![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
Mam taki kłopot z JS jestem kulawy możę dla Kogoś z Was to nie kłopot. Wiec np z bazy pobieram 10 rekordów i każdy rekord ma swoje id. Na stronie to prezentuje w formie listy kazdemy 1 rekordowi tworze po 6 selectów i jedno pole text area. I chcial bym tak ze jak wybiore cos z danego selecta wpisalo mi sie sie to automatycznie do danego textarea dodajawajc na koncu przecinek albo spacje. może jakiś pomysł |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Osiek almost City ;-D Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może coś takiego? -------------------- "Hmmm, na wakacje trzeba będzie zacząć zarabiać, co nie? ;-] GTA IV się coraz bardziej zbliża... ;-]"
To się nazywa częsty update sygnaturki. ;-) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jednak nie dziala |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
pod IE nie działa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 614 Pomógł: 7 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Rzeszów/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Pokaż kod = Pokaż CAŁY kod, najlepiej działający na jakimś serwerze.
Fanatycy | glazar.info | semantyka | HTML i XHTML FAQ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:18 |