![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Szukam narzędzia, które pomoże mi wgrać moją 35mb'ową bazę danych na serwer. Big Dumper, z tego co wiem, źle sobie radzi z wartościami pól, w których znajdują się średniki. Poza tym, u mnie miał problemy z wykrywaniem komentarzy (oznaczonych dwoma myślnikami). Nie mam dostępu do konsoli mysql więc tradycyjną metodą (source) tego zrobić nie mogę Czy ktoś mógłby mnie naprowadzić na podobny skrypt? Nie mogę nic złapać w google na ten temat... -------------------- Językiem którym najlepiej operują wszyscy programiści są przekleństwa.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
ja mam troche inne wyjście...
lin tym programikiem dzielisz na pliki po ile chcesz kilo/mb i wrzucasz tradycyjnie po 1 pliku zaczynając od pliku który ma w nazwie structure ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Miałem taki problem...
Program MySQL-Front albo HeidiSQL Polecam ten pierwszy bez problemu radzi sobie z moja 15 MB bazą więc powinno być OK Pozdrawiam -------------------- Apache/2.2.0 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.0 OpenSSL/0.9.8a mod_autoindex_color php/5.1.2Perl 5.8.6 Mysql 5.0.20 API
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:06 |