![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: bdg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
powoli przymierzam sie do ciecia i programowania, ale z ciekawosci poznalbym obiektywne opini znajacych sie na rzeczy osob:
http://konto.bydgoszcz.wsinf.edu.pl/~wjk/a.html + zapraszam do sprawdzenia rowniez tego: http://konto.bydgoszcz.wsinf.edu.pl/~wjk/pfff.html pzdr |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oba są fajne jednak jest parę drobiazgów można się czepić.
1 a. Za wysokie logo (logo na 50% wysokości strony ?) 1 b. Nagłówki są mało czytelne. Na mój gust to należy wywalić odbicie i je wyśrodkować. 1 c. Na przyciskach menu jest za duża różnica kolorów na przejściu. 2 a. Słabo widoczne ramki wokół paneli. 2 b. Jakoś nie pasuje mi ta kolorystyka menu. Jest zbyt ponura jak na tematykę i trochę gryzie się z resztą strony. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja tylko dodam, ze jak wklejasz przykładowa treść strony to wyłączaj antyaliasing (wygładzanie krawędzi) dla tych czcionek, bo przecież normalne czcionki w internecie tego AA nie mają
![]() Od razu strona inaczej wygląda. Co do samych szablonów ... proste i przyjemne ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
bardzo ładne, wpadające w oko szablony. tylko to logo dla szkoły tańca jakoś mi nie pasuje. co ten stół tam robi?
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: bdg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w miejscu w ktorym obecnie znajduje sie tzw. 'stol' a konkretniej secesyjne biorko, najprawdopodobniej bedzie jakas animacja flashowa. jeszcze nie zdecydowalem. A mebel ten znajduje sie tam dlatego, poniewaz cala szkola tanca znajduje sie w pomieszczeniach secesyjnych co (podobno) ma ja w jakis sposob wyroznic i klient chcial aby te lokalizacje podkreslic.
orglee: te ramki nie moge byc ciemniejsze, poniewaz po prostu yy ... beda za ciemne. na moj gust, one maja istniec w taki sposob, zeby nie zwracaly uwagi. a z menu masz racje. do wymiany pewnie pojdzie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 07:51 |