![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
jest to moje kolejne podejście do tematu ![]() http://www.kamilll90.republika.pl/newfolio.jpg po poprawkach: http://www.kamilll90.republika.pl/pfpoprawki.jpg pzdr i dziękuję za komentarze do pierwszej wersji Ten post edytował kml90 3.06.2007, 14:14:47 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
bardzo dobrze przemyślane i mi się podoba. miejsce na kontakt i 'o sobie' zmieniłbym na fiszkę w menu. poza tym czcionka przy email i gg nie pasuje do reszty. poza tym - jest nieźle
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dla mnie troszke zbyt ciemne, maly kontrast napisow od tla - np. na dole w formularzu slabo widac tekst, przy ciemniejszych monitorach to nikt tego nie rozczyta
i ciekawi mnie jak beda sie konczyly/ucinaly drzewa w topie, przy wiekszej rozdzielczosci Ten post edytował my salsa 3.06.2007, 12:15:55 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 13 Dołączył: 1.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla mnie na plus jest:
+ top + menu z lewej + ogólnie lubię taką kolorystykę + ciekawy pomysł na logo Minus: - wielka biała plama na środku - to ma tak wyglądać docelowo? ![]() - footer nie pasuje do reszty - box z numerem gg i mailem również fee -------------------- Good programming is 99% sweat and 1% coffee.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
niewielki te zmiany i na gorsze - to 'panterkowe' tło konczy się w pewnym momencie i wygląda to bardzo źle
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
A czy teraz to przejście patternu tygrysa w tle jest już płynne? na moim monitorze wyglądało dobrze. (odświeżcie bo to samo się pojawi)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 3 Dołączył: 9.02.2006 Skąd: moree.webd.pl Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mi się to białe nie podoba, a reszta to jest good
![]() -------------------- Jeśli masz jakieś fajne tutki albo coś inne związane z php mysql AJAX to wejdź
tu WEJDZ TU I DODAJ !!! :) |
|
|
![]()
|
|
Aj to białe to miniaturka jednej z moich prac w tym folio, a obok tej pracy znajdują się linki do innych prac.
Nie zapominajcie, że to projekt portfolio, którego głównym celem jest zaprezentowanie prac ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To zamiast takiego wielkiego obrazka dawaj mniejszy, w ładnej ramce a obok opis (technologia (np xHTML/CSS) założenia, kto kupił lub ewentualnie info, że można kupić szablon, a sam szablon (obrazek) powiększałby się po kliknieciu (można użyć lightbox'a)
Panterka jakoś mi nie pasuje... Nie podoba mi się połączenie czcionek szeryfowych (GG/email) i bezszeryfowych (reszta strony)... Tak samo ten posąg co się razem z panterką pojawił ... Wywal go, zastosuj mniejsze miniaturki + opis, strona straci troche na wysokości i będzie się mieścić cała w oknie (nie będzie paska przewijania) ![]() Ten post edytował barat 3.06.2007, 16:57:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 00:50 |