![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czesc,
mam pytanie. jakos tak sie zlozylo, ze po dluzszym czasie i dopisywanio kolejnych modulow moje adresy url zrobily sie za dlugie http://mojadomena.org.pl/www/kat/modify_no...igin=visual.php chcialbym je skrocic. czy w htaccessie mozna uciecia adresu, tak zeby, ktos kto chodzi po mojej stronie, widzial w przegladarce, np tylko katalog: http://mojadomena.org.pl/www/ uzytkownikom nie powinno to przeszkadzac, a ja wolalbym pochowac te bebech z gory dziekuje za uwagi |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
do jednego stałego linku nie możesz skrócić (chyba, że zrobisz ramkę - lae wtedy nici z indeksacji)
'przyjaźniejsze' linki zrobisz dzięki mod rewrite -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no wlasnie nie chce mi sie grzebac w mod_rewricie, a indeksacja sie nie martwie, bo to strona org.pl i ma zamknieta strone uzytkownikow
a nie da sie w htaccessie chociaz poucinac tego co idzie getem |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
skoro ci się nie chce grzebać to czemu wogóle przeszkadza ci ten link?
wrzuć wszystko w ramkę i twoje kłopoty się skończą - choć to rozwiązanie budzi we mnie bardzo złe odruchy -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Możesz się pobawić ze zmienna _SERVER['HTTP_REFERRER'] i header, ale nie jest to zby eleganckie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:19 |