![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam tak skrypt ktory zostal zmodyfikowany dzieki forumowiczom, ale dalej mi nie chce działac nie wiem dlaczego tak sie dzieje( nie wyszukuje mi dalej zakresu dat, tylko pokazuje wszytskie). Moze ktos jest w stanie pomoc mi z nim??
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 2 Dołączył: 9.05.2007 Skąd: INTERNET Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie działa bo przed " Data BETWEEN...." też musi być AND.
Linijka powinna wyglądać tak:
-------------------- "There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamień sobie:
na:
I zobacz jakie zapytanie wyświetli. Coś mi mówi, że nie dodaje ci do zapytania żadnego warunku. Skąd masz zmienne typu $Handlowiec, $Data? Z formularza? Jeśli tak, to czy jesteś pewien, że register_globals jest włączone? No i czy na pewno nie pomyliłeś się w nazwach zmiennych (chodzi mi o wielkość liter) -------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dzieki za pomoc juz wszystko smiga jak powinno, mam jeszcze jedno pytanie dotyczace wyszukiwania a raczej wynikow wyszukania. Jak zrobić aby po wyswietleniu danych z jakigos tam zakresu(np. 3 rekordy) sumowalo mi na koncu ilość produktow.
To jest moj skrypt z funkcjami
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:47 |