![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 2.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie do konca chyba rozumiem dolaczanie JS do PHP,
komenda onclick=location.href="" w tym przypadku dziala bez zarzutow, dlaczego wiec OnMouseMove nie dziala? Kodzik: <html> <head> <style type="text/css"> tr { color: red; } </style> </head> <body> <?php echo '<table>'; for ($a=0; $a<6; $a++) echo '<tr OnMouseMove="this.style.color=blue"><td>aaaaa</td><td>bbbbbbb</td></tr>'; echo '</table>'; ?> </body> </html> |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
blue to jest tekst, więc wypadałoby wziąć go w apostrofy:
Ten post edytował Kicok 2.06.2007, 11:36:56 -------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Edytuj posta i uzupełnij go o odpowiednie BB Code ( php )
2. Nie ma potrzeby umieszczać w kodzie php aż Tyle tekstu, lepiej to zrobić w ten sposób ( tak na przyszłość ):
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam takie pytanko odnośnie powyższego skryptu: Jak zrobić żeby po najechaniu myszką zamiast zmiany koloru tekstu zmienił się kolor zaplecza znacznika <td> tabeli z góry dziękuje za wszelką odpowiedź |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 890 Pomógł: 65 Dołączył: 13.11.2005 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działa idealnie, wielkie dzięki
zrobiłem to dokładnie tak samo tylko że Color napisałem z małej litery i nie działało ![]() jak ponownie dowodzi życie - czasem te najprostrze żeczy mogą być tymi najtrudniejszymi |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:26 |