![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wtam, chciałbym usłyszeć co sądzicie na temat strony - Janów Lubelski System już jest aktywny więc proszę o nie dodawanie glupich artykułów
![]() Strona miasta Janów Lubelski Co do validowania przez w3c, no cóż moj edytor wysywig nie generuje do konca poprawny kod. Dzisiaj postaram się umiescic klasę w php poprawiającą ta sytuacje. Ten post edytował SHiP 12.06.2007, 14:44:35 -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Design jest dziwny, wszystko jakoś dziwnie poukładane, nie pasuje do siebie wszystko. W pierwszym od góry newsie, jak kliknę na komentarze to włącza się zdjęcie. Po co w komentarzach tagi typu css,php,html ? Galeria jest mało funkcjonalna. Kod jest ładny, ale wygląd mi się nie podoba.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 13 Dołączył: 1.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam podobne wrażenia jak Moli. Niby wszystko ok, kod ładny ale design jakoś do mnie nie trafia - jest jakiś taki bez wyrazu.
Jak przełączasz się między 'szukaj' i 'zaloguj' imputy skaczą kilkanaście px do góry - nieładnie to wygląda. -------------------- Good programming is 99% sweat and 1% coffee.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat W pierwszym od góry newsie, jak kliknę na komentarze to włącza się zdjęcie Poprawione to byl akurat bug edytora. Później wrzuce skrypt w php ktory bedzie to lepiej zabezpieczal Cytat Po co w komentarzach tagi typu css,php,html Już znieknęły opisy, a znaczniki te czasami sie przydają ![]() Cytat Jak przełączasz się między 'szukaj' i 'zaloguj' imputy skaczą kilkanaście px do góry - nieładnie to wygląda. Poprawione Dzięki za komentarze. Później postaram sie zgadnąc co sprawia że wygląd sie nie taki jak trzeba... -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widzę tu CSS w linii.
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wg mnie calkiem niezle, ale ta kancelaria prawnicza bijaca po oczach to jakies nieporozumienie. To miejsce powinno byc lepiej/inaczej wykorzystane, a nie na taka reklame. Ja bym tam wrzucil pare elementow, ktore kolorystycznie ozywilyby (delikatnie) te stronke.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Kolorystyka .... niebieski, czarny, i biały za bardzo kontrastowe, męczy oczy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolorystyka .... niebieski, czarny, i biały za bardzo kontrastowe, męczy oczy Tekst zazwyczaj powinien być ciemny na białym tle. Wtedy lepiej się go czyta, więc nie wiem, co w tym męczącego. Odcień niebieskiego jest wg mnie ładny. -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 9.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo ladny design, moze byc zrodlem inspiracji.
ocena: 5/6 -------------------- only Google!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 04:57 |