![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamierzam zrobić stronkę na której chciałbym umieścic system wiadomości bądż tez aktualności. Chodzi mi o mniejwiecej taki rezultat jak na stronkach:
1. www.bydgoszcz.pl 2. www.optimus.pl 3. www.skierniewice.net.pl Czy do tego wykorzystane sa skrypty?, Jak mozna to osiągnąc na swojej stronie? Pierwszy efekt komputer do pracy oraz multimedialnej rozrywki. więcej... Drugi efekt 2007-04-12 Uroczyste przekazanie nagrody – PEUGEOT 107 – zwycięzcy... Proszę o wyrozumiałość ![]() [+] edit Dodaje tag, aby temat był zgodny z forum Przedszkole, ponieważ już padły odpowiedzi. Na przyszłość proszę pamiętać o tym, inaczej temat zostanie zamknięty. --- ~strife |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam zapoznać się z szablonami SMARTY w nich robi się to bardzo prosto.
Zobacz manual: http://smarty.php.net/manual/en/language.m...er.truncate.php |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodziłoby mi bardziej o coś w stylu news-ów. Aby dodawanie było w panelu administracyjnym itp. Do tej pory używałem skryptu psnews a teraz mam chęć na taki efekt
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypt CuteNews nie da rady ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:38 |