![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2003 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zlecę napisanie skryptu!!!
Umowa o dzieło! Na skrypt składa się: 1. Baza danych zawierająca województwa, powiaty, gminy, dzielnice, osiedla; struktura i zawartość bazy: zgodna z podziałem administracyjnym kraju, oparta na kodach poszczególnych miejscowości. Wygląda to mniej więcej tak: dla jednostki administracyjnej wojew. - powiat - gmina - dzielnica - osiedle mazowieckie - warszawski - Warszawa - Wawer - Anin kody jednostek adm. wyglądają w taki sposób: mazowieckie: PL-014 warszawski: PL-014 Warszawa: PL-014 Wawer: PL-014 Anin: PL-014 Oczywiście projekt bazy dostarczę wraz z wypełnionymi kilkoma regionami! 2. Skrypt pozwalający wyszukać interesującą nas lokalizację oraz do listy wyboru dodac kolejne lokalizacje. Dla zainteresowanych czegoś takiego szukać należy na www.locumnet.pl -(serwis w asp więc nie podaję dokładnego adresu) Skrypt ma być w postaci ułatwiającej jego implementację do dowlonego mechanizmu. Oferty zawierające portfolio (bez CV i LM - to mnie nie interesuje) bardzo proszę kierować na adres: mdzialynski@polmax.waw.pl P.S. Po obejrzeniu mechanizmu pod ww. adresem www wydaje mi się, iż możliwe jest wycenienie kosztów własnej pracy przy pisaniu skryptu. Proszę o ich podanie w mailu. P.S.2. Czas realizacji do uzgodnienia. Dziękuję, pozdrawiam i ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY Marcin Działyński |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:08 |