![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 10 Dołączył: 20.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod PHP:
Rezultat: Kod Array ( [0] => Array ( [name] => pierwszy [parm] => Array ( ) ) ) nie wyłapuje mi reszty :/ co jest? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
a ja mam:
Kod Array ( [0] => Array ( [name] => pierwszy [parm] => Array ( ) ) [1] => Array ( [name] => drugi [parm] => Array ( ) ) [2] => Array ( [name] => trzeci [parm] => Array ( ) ) [3] => Array ( [name] => czwarty [parm] => Array ( ) ) [4] => Array ( [name] => piaty [parm] => Array ( ) ) ) ![]() Tylko ze ja mam php5 bez trybu kompatybilnosci z php4. Jak wlacze kompatybilnosc to mam to samo co ty. Musisz pamietac, ze w trybie kompatybilnosci nie sa zwracane referencje obiektow, ale ich kopie, stad ten efekt -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 10 Dołączył: 20.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fakt. Dzięki
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 08:34 |