![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam okazje zaproponowac panstwu darmowy sponsoring stron WWW. Jednak nic nie za darmoche co oczekuje od użytkownika? W sumie nic takiego, oprócz ze strona musi juz istniec w sieci, miec co najmniej 50 unikalnych odwiedzin. Moge panstwa odrazu uprzedzic ze nie wymagam zadnych linkow/bannerow lub innych rodzajow reklamy prowadzacych na strone mojego serwera. Mala statystyka servera znajduje sie tu: WinSysInfo Adres strony użytkownika bedzie wygladal tak: http://minihost.no-ip.org/~user Rejestracja odbywa sie poprzez formularz, ktory zostanie do panstwa wyslany po wyslaniu do mnie maila (speedwie@gmail.com) w ktorym ma sie znajdywac adres strony oraz jakies statystyki, zdjecie czyli screenshot wystarczy. Dane konta np, wielkosc dysku, ograniczenie miesiecznego transferu oraz inne sa otwarte na propozycje. Oferuje: Dysk: 100 MB (do ustalenia) MySQL: 20 MB (wielkosc bazy oraz ilosc kont do ustalenia) Transfer: 10 GB (do ustalenia) Wszystkie konta maja obsluge: PHP MySQL FTP (ilosc kont w zaleznosci od potrzebowan) Wbudowany skrypt phpMyAdmin Rejestracja: Rejestracja W razie jakichkolwiek pytan prosze pisac pod moj e-mail: speedwie@gmail.com Pozdrawiam, SpeedWie Ten post edytował SpeedWie 5.06.2007, 04:22:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:25 |