![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zlecę wykonanie serwisu rozrywkowego na wzór strony http://ziza.ru
Jestem w stanie zapłacić za cms 600 zł - wiem, że to nie dużo ale może ktoś posiada gotowy już skrypt cms i przerobi go tak by pasował do opisu przedstawionego poniżej. Oczekiwania: - Możliwość dodawania filmów z youtube, wrzuta, smog, przesada, videogoogle, metacafe itp. - Moduł dodawania artykułów przez użytkowników z tym, że ja jako Admin zatwierdzam je w panelu admina - Stała liczba wyświetlanych artykułów na stronie głównej – powiedzmy 20 artów na stronę - Jak będę dodawał jakiś artykuł na stronę główną to chciałbym aby od razu umieszczał się on w danej kategorii - Wyszukiwarka zawartości - Moduł zarządzania reklamami google na stronie – reklamy rotacyjne - Możliwość oglądania zawartości po opłaceniu konta sms’em - Rejestracja użytkowników - System weryfikacji wprowadzanych danych - Możliwość dodawania avatar’a - Dane osobowe - Możliwość komentowania artykułu przez użytkowników - Możliwość oceniania w skali od 1 do 6 - Możliwość zgłaszania błędu w artykule - Możliwość usuwania komentarzy użytkowników - Możliwość usunięcia użytkownika - Zbanowania użytkownika - Możliwość usunięcia i edytowania artykułu Propozycje proszę kierować na e-mail: danio20@o2.pl lub gg:2150549 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgubiłeś jedno zero.
Nawet jeśli wiesz że to mało to chyba nie wiesz jak bardzo mało za takie wymagania. A poza tym nawet jakby ktoś miał gotowy skrypt to dlaczego miałby Ci sprzedać taniej? Dlatego że już go ma? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:49 |