![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Akurat problem ten pojawił się w joomli po zmianie wersji MySQL serwera i nie wiem jak to naprawić, bo niestety nie znam różnic pomiędzy wersją 4 a 5. Nie mam pojęcia o co chodzi, ale podejrzewam, że jest to problem z MySQL'em ver 5. Czy ktoś poprawił zapytanie, tak aby działało na Mysql 5? Bo ja nie wiem co może być tu niekompatybilne z Mysql 5.0... podejrzewam że chodzi o " INNER JOIN"..
W zapytaniu akurat pojawia się kilka zmiennych z PHP ale nie chcaiłem ich usuwać, bo sądzę, że i tak bedzie zapytanie dla was czytelne. Jak powinno wyglądać to zapytanie, aby zadziałało na MySql 5 (...na home.pl) -------------------- -> Strony internetowe (Contao [typolight], joomla, wordpress, ...)
W wolnych chwilach zajmuję się e-sportem: Serwery Call of Duty oraz Polska strona Call of Duty |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
minute mi zajelo szukanie w google:
ehhhhh -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:15 |