![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki dziwny problem na serwerze. Przeniosłem pliki serwisu, forum na nowy serwer i choć działa na tym serwerze druga strona i wszystko jest ok to gdy chcę włączyć coś na drugiej wyskakują mi puste strony. Nie wgrałem jeszcze bazy, ale chocbym chciał tam włożyć jakiś skrypt to i tak nie działa bo puste strony. Co jest?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Miałem kiedyś kontakt z tego typu konfiguracją serwera (swoją drogą beznadziejną). Chodzi o to (bynajmniej u mnie tak było - hosting NETIA), że jeśli skrypt PHP generował jakikolwiek błąd nie wyświetlał błędu, a właśnie pustą stronę. Z jakiego hostingu korzystasz?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z inwestnet.com
I gdy chciałem wgrać dumploadera żeby wgrać baze wyskakuje mi pusta strona i niestety nie mogę nic zrobić... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
a display_errors, error_reporting?
Ustaw te dyrektywy przezini_set" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual Ten post edytował Cysiaczek 30.05.2007, 21:30:44 -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a display_errors, error_reporting? Ustaw te dyrektywy przezini_set" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual po co ini_set?
-------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po co ini_set?
Ponieważ, jeśli dobrze rozumiem ~Cysiaczek, nawet po dodaniu Twojego kodu, może być tak, że błędy nie zostaną pokazane, gdy opcja display_errors w php.ini będzie wyłączona. Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 288 Pomógł: 12 Dołączył: 2.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja tak mam czasem na moim hostingu, ale to raczej przez wysoki load serwera. Po prostu zwraca zero sized reply.
|
|
|
![]()
|
|
Niestety próbowałem to i to i niestety nic. Dalej puste strony.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam identyczny problem. Wyswietlane sa puste strony a debug w php.ini wlaczony.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Heh, podłączam się pod posta
![]() :/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Zobaczcie czy nie macie jakiegoś error.log w public_html
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:40 |